El cel de la Comunitat Valenciana estarà aquest dijous nuvolós amb precipitacions a l’interior i nord de Castelló, on nevarà per damunt de 1.000 metres, el vent serà de l’oest, amb ratxes molt fortes a València.

Les temperatures màximes baixaran de forma notable en alguns punts a causa de l’arribada al nord-oest peninsular durant la nit del dimecres d’un front fred que recorrerà el dijous ràpidament la Península, eixint al Mediterrani al final d’aqueix dia. les temperatures es quedaren en valors pròxims als 17 graus, lluny de les més de 20 que es van registrar durant la jornada del dimarts.

Dimarts d’altes temperatures

Les temperatures màximes de la Comunitat Valenciana han experimentat aquest dimarts un augment generalitzat, que han sigut de quatre graus més a Utiel i L’Altet, i amb valors que han arribat a us 21 graus en poblacions de les províncies d’Alacant i València.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), a la província de Castelló els termòmetres han marcat una màxima de 20 graus a Vinaròs, 19 graus a Castelló, 16 graus a Sogorb i 7 graus a Castellfort.

A la província de València, les temperatures més altes registrades han sigut de 21 graus a València, 20 graus a Manises, Xàtiva i Oliva, 19 graus a Polinyà i 16 graus a Utiel.

A les comarques alacantines, els termòmetres han aconseguit els 21 graus a Xàbia i en l’Altet, 20 graus a Rojals, 19 graus a Alacant i 16 graus al Pinós.