La NBA y LaLiga levantarán un complejo deportivo en Valencia
Diseño del

Espanya es prepara per a albergar el primer centre esportiu a nivell mundial de LaLiga i l’NBA. Madrid ha sigut la ciutat triada per a localitzar aquest primer complex esportiu que sumarà una segona seu a València. La notícia s’ha donat a conèixer després de signar-se l’acord entre l’NBA i la consultora valenciana especialitzada en formació i desenvolupament esportiu: T3N Sport & Investment (T3N).

El primer centre s’alçarà en Villaviciosa d’Odón, concretament a la urbanització El Bosque. L’objectiu és que la part de LaLiga estiga finalitzada i operativa a l’estiu de 2021. En el cas de l’espai dedicat a la NBA, la data marcada és uns mesos després, per a tardor del pròxim any.

Quant al centre esportiu que obriria a València, encara no es disposa d’informació sobre aquest tema. No obstant això, des del diari ABC han assenyalat 2022 com a any en què es posaria en marxa.

AIXÍ SERÀ EL TEN SPORT CENTER LALIGA & NBA

El nou complex esportiu disposarà de camps de futbol, gimnàs d’última generació, piscina, menjadors, sales de jocs, biblioteca i residència per a 450 persones, entre altres amenitats.

També comptarà amb un pavelló cobert per a albergar tres pistes de bàsquet. Allí l’NBA desplegarà la seua activitat per a convertir-ho en la seu de la primera NBA Basketball School d’Espanya. Aquest és un programa de desenvolupament de bàsquet amb matrícula oberta a jugadors de 6 i 18 anys.

El Ten Sport Center Madrid serà el primer d’una sèrie de centres formatius pioners que es desenvoluparan en diferents punts de la geografia Espanyola. Ajudarà la indústria de l’esport des de diferents angles com el formatiu, residencial i esportiu. A més permetrà crear sinergies amb altres instalacionesdel món.