Nubes y claros

En cuant al temps núvols i clars per a tot el dia d’avui i temperatures que aniran des dels 15 graus de màxima als 5 de mínima que es registraran a la nit.

Per a matí, jornada similar a l’anterior les temperatures de la qual no variaran practicament ja que el mercuri aconseguirà els 16 graus de màxima i descendirà fins als 6 de mínima. Molt fred, però és el normal en aquesta època de l’any.

Mapa provincial, núvols i clar en tot el territori. A Ademús i Requena, el cel estarà completament buidat encara que serà on més fred faça ja que el termòmetre descendirà fins als zero graus. En el litoral, màximes de 15 graus, cels parcialment coberts i possibilitat de ruixats a Gandia.

Per a la resta de la setmana, cels coberts fins al dilluns que ve dia de Nadal i temperatures que aniran des dels 15 graus del divendres, passant pels 17 graus del dissabte i baixant fins als 16 del dilluns. Quant a les mínimes, el mercuri no es mourà dels 3 graus.

Nivell baix en la província de València quant al risc d’incendis. Encara que cal extremar la precaució i cridar al 112, nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat si veiem foc.