Shopening

Torna la nit de les compres al centre de València amb la 11ª edició de la Shopening Night Caixa Popular. Des de les 20 hores fins a la mitjanit, els comerços valencians oferiran diferents descomptes i promocions en la moda d’aquesta temporada d’estiu.

En esta ocasió la temàtica que s’ha anunciat és “Shopening and music” i és que hui a més de comprar es podrà gaudir d’actuacions musicals, perfomances i djs amb la participació de més de 30 artistes entre músics, solistes i grups. Encara que la diferència la marcarà un autobús turístic molt musical on una xaranga anirà actuant pels carrers més cèntrics de València.

A més, com en cada edició els visitants tindran l’oportunitat de degustar diferents aperitius, còctels i participar dels photocalls i sorteigs. Unes accions que també tindran una repercussió social i és que els beneficis de la Shopening Night Caixa Popular es destinaran a la Fundació Pequeño Deseo, una organització benèfica sense ànim de lucre la fi del qual és millorar la vida de xiquets amb malalties cròniques.