Més que un concert, ‘Love the 90’s’ és la culminació d’un somni. Un projecte que va sorgir fa anys enfocat a la música danse dels 90 i a imatge dels festivals dedicats a aqueixa dècada que ja se celebraven en altres països europeus. The Music Republic, organitzador d’aquest esdeveniment, ha assegurat que la iniciativa de la Generalitat de posar sota un mateix paraigua als millors festivals de la Comunitat és tot un encert per a vendre millor la marca.

Els seus responsables saben que el suport institucional és una gran basa que preservar el prestigi d’aquests esdeveniments musicals i que la seua qualitat seguisca en augment.

Però no solament d’esdeveniments nacionals viu The Music Republic ja que ara mateix estan estudiant la possibilitat de portar a València els concerts de músics internacionals de primer nivell.

Però tornant a el ‘Love The 90’s’, Fruit d’aquest somni va nàixer la comunitat ‘Jo eixia de festa en els 90’ en Facebook, que va servir per a conjuminar i canalitzar el sentiment de nostàlgia cap a la música i els artistes que van marcar la joventut de molts, i per a anar dissenyant el que seria el gran concert Love the 90’s.

Les xarxes socials van ser la principal -i quasi única- plataforma de promoció i difusió d’un concert que un la seua primera edició va aconseguir congregar a artistes internacionals com a Corona, Jenny de Ace of Base, Technotronic, 2 Unlimited, Snap! i Whigfield i a altres nacionals com OBK o Chimo Bayo qui va afirmar que el festival té tots els ingredients per a fomentar la felicitat entre els seus assistents. I malgrat aquesta jugant a casa, el dj no sentia pressió cap perquè està segur que el públic li vol.

L’èxit collit va impulsar que el concert es convertira en una gira per sis grans ciutats espanyoles en els recintes més emblemàtics de cadascuna d’elles, sumant nous artistes com a Gal·la, Vengaboys o Culture Beat, entre uns altres, i congregant en el seu conjunt a 70.000 espectadors que adoren la iniciativa per tot el que el festival els ofereix.

Com no podia ser d’una altra forma, Love the 90’s torna en 2018 amb una nova gira que ja apunta al mateix èxit de públic i organització.