Párkinson

Les principals figures del pop rock dels anys 80 es pujaran juntes a l’escenari del València 1980 Pop Festival, un festival que recorrerà les ciutats més importants del nostre país i que arriba a València dissabte que ve 4 de Novembre amb un espectacular cartell i una impressionant posada en escena que faran gaudir al públic de 3 hores d’un directe irrepetible.

La Unión, Nacho García Vega de Nacha Pop, Mikel Erentxun, Manuel España de La Guardia, Javier Ojeda de Danza Invisible, Carlos Segarra de Los Rebeldes, Johnny de Burning i altres artistes convidats que s’aniran incorporant a poc a poc a un festival irrepetible.

El 100% dels beneficis obtinguts en este festival únic aniran destinats a la Fundación Curemos el Párkinson, una fundació d’àmbit nacional que té per objectiu millorar la vida de les més de 200.000 famílies afectades pel párkinson a Espanya, una malaltia que cada vegada afecta a persones més joves i que no té cura.

SI VAS VIURE ELS 80 HAS D’ESTAR ACÍ…

Si saps qui és Naranjito, si vas utilitzar un walkman, si eres dels diuen: en els meus temps sí hi havia música de debò, si presumeixes de ser dels 80… Aquesta és la teua nit !!

Perquè València 1980 Pop Festival ens portarà de tornada a l’època daurada del pop espanyol, una nit irrepetible en la qual els assistents podran gaudir de més de 3 hores de música en directe i escoltar tots els èxits dels 80 de la mà dels artistes més importants d’una generació única.

“Hombre Lobo” de La Unión, “Cien Gaviotas” de Mikel Erentxun, “La chica de Ayer” de Nacha Pop, “Mil Calles” de La Guardia, “Mediterráneo” de Los Rebeldes, o “Qué hace una chica como tú..” de Burning seran algunes de les cançons que podràs escoltar de la mà dels nostres artistes convidats.

Però a més, entre artista i artista, una espectacular banda de 15 músics donarà un repàs als temes més mítics del Pop Español, “Hijo de la Luna” de Mecano, “Sufre Mamón” de Hombres G, “Ni tu ni nadie” de Alaska y Dinarama, o “El ritmo del garaje” de Loquillo y Los Trogloditas formaran part del repertori d’un concert únic que mai oblidarem.