Anil Murthy arremete contra Ximo Puig y tacha de
Anil Murthy y Ximo Puig durante su última reunión en el Palau de la Generalitat.

El president del València CF, Anil Murthy, ha criticat al president de la Generalitat, Ximo Puig, pels seus “atacs irresponsables” a Meriton, l’empresa de Peter Lim que és màxima accionista del club taronja.

“Lament les declaracions de Ximo Puig i els seus atacs irresponsables a Meriton després de la reunió que vam dur a terme ahir dimarts en el Palau de la Generalitat. La nostra convicció és la de continuar treballant en la cerca de solucions per a la finalització del nou estadi“, indica Murthy en un comunicat.

En la trobada, el responsable de la plantilla valencianista va plantejar una possible pròrroga de la ATE (Actuació Territorial Estratègica) per a finalitzar les obres del Nou Mestalla. No obstant això, el cap del Consell va posar en dubte la credibilitat i el crèdit de Meriton assenyalant que estava “sota mínims” i recordat a Murthy que la LLIGUE “expira al maig”.

El president del València CF ha criticat la imatge que té Puig sobre l’equip i ha arremès contra la gestió de la Generalitat en la pandèmia del coronavirus. Assegura que “el compromís i la credibilitat del Club es mesura a pagar els deutes bancaris” i a “ajudar la societat valenciana especialment durant la crisi del COVID-19 o donar material sanitari als hospitals de la Comunitat Valenciana quan no havia degut a una gestió inadequada de la crisi, per exemple”.

MURTHY ADVOCA PER UNA SOLUCIÓ GLOBAL

“En aquest moment tenim una responsabilitat financera per a sostenir el Club en un any molt difícil. Tenim una responsabilitat amb el projecte del nou estadi. Endeutar el Club sense vendre la parcel·la prèviament és irresponsable, suposaria repetir els mateixos errors del passat i probablement portar al Club a la fallida“, explica Murthy.

“Arribats a aquest punt, hem de treballar tots junts per a cercar una solució global. No som polítics. Esperem que les institucions s’impliquen i ens ajuden a solucionar l’assumpte del nou estadi i no a l’inrevés, alimentant la incertesa entorn d’un projecte tan important per al València CF i la ciutadania amb paraules irresponsables”.