La Diputació de València ha aprovat una nova convocatòria d’Inversions Financerament Sostenibles, la quarta des que s’iniciara la legislatura fa tres anys. En esta ocasió, un total de 226 municipis disposaran de 35 milions d’euros per a millorar els seus espais i serveis públics.

Una sèrie d’actuacions que hauran d’executar-se abans d’arrancar 2020 per a millorar la vida de tots els ciutadans i pal·liar així el dèficit de finançament que han patit les localitats valencianes. Amb este nou pla, la Diputació de València ha invertit en les comarques un total proper als 150 milions d’euros gràcies al superàvit aconseguit per la corporació provincial.

En quant al tipus d’actuacions que es contemplen, trobem des de la millora del proveïment d’aigües, fins a la renovació d’instal·lacions esportives, passant per la recollida i el tractament de residus entre moltes altres.

Durant la Junta de Govern, el ple de la Diputació ha aprovat el llistat de projectes del pla de Serveis i Obres Municipals per al pròxim exercici. Un programa d’ajudes que deixarà més de 70 milions d’euros en els municipis valencians per a continuar millorant els espais i serveis públics de tots els ciutadans.