Del 5 al 27 d’octubre arriba a VALÈNCIA, una espectacular exposició de DINOSAURES ANIMATRONICOS.  Una exposició única, que presenta a escala real els gegantescos exemplars que habitaven la terra fa milers d’anys.

Triceratops, brachiosaurios, velociraptors i el majestuós Tiranosaure Rex, es podran contemplar en tota la seua esplendor.

Mundo- Dinosaurios de gira per Espanya, instal·lada junt CENTRE COMERCIAL MN4 (Alfafar), aquesta exposició de més de 1000 m2 dotada de pantalles informatives on s’explica de manera didàctica com eren, com s’alimentaven i es reproduïen aquests gegants que poblaven la terra fa milers d’anys.

L’exposició compta amb una zona de documentals que a través d’una pantalla gegant compten de forma senzilla i interactiva les característiques de cadascun d’ells.  Dotats d’un sistema robòtic aquests grans monstres de mouen, emeten rugits i respiren oferint un aspecte de realitat que entusiasma als més xicotets.

El comissari de la mostra, Racid Braifaouri ens conta que “és una exposició per a gaudir en família i fer-ho sense la rigidesa habitual d’un museu … és un espai més obert… i està permès fer fotografies.  És un autèntic Parc Juràsic… els més xicotets de la casa es queden sorpresos.  Els seus moviments són tan reals que alguns xiquets creen que són de debò”.

Mundo-Dinosaurios combina entreteniment i diversió amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguen mentre es meravellen amb aquests gegants, recreant els hàbitats naturals en escenaris compostos per vegetació i una escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aqueixa època.  Detalls sobre les eres geològiques i les teories sobre l’extinció dels dinosaures, així com dades sobre la recuperació de restes fòssils apareixen exposats en els diferents panells.

Les figures revestides de làtex són impulsades per un sistema robòtic perquè els espectadors gaudisquen amb els moviments i sons pràcticament reals.

El documental “Planetes Dinosaures” explica de forma senzilla la vida, l’alimentació, la reproducció, els espais on vivien i les zones que poblaven de manera amena i entretinguda.

L’exposició Mundo -Dinosaurios romandrà a València del 5 al 27 d’octubre es podrà visitar tots els dies amb un horari de: Laborables 17.00 a 21.00 hores, dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 14.00, 17.00 a 21.00  hores.

Les entrades a preus molt populars es poden adquirir en les taquilles de l’exposició o a través de compralasentradas.com. Per a més informació poden trucar al telèfon  622 160 289