elecciones

Va ser este dimecres al matí quan la normalitat del control de seguretat que hi ha en l’entrada de l’Ajuntament de València es va veure alterada: una dona de 62 anys tractava d’accedir al consistori local portant una arma en la bossa.

Segons informa Las Provincias, la senyora tractava de passar a l’interior de les dependències municipals portant amb si un revòlver del calibre 38, una arma curta de foc que la Policia es va veure obligada a confiscar.

Pel que sembla, la dona va assegurar que únicament tenia intenció de tramitar una gestió administrativa relacionada amb els papers del revòlver al que la Policia va haver de respondre explicant que està prohibit portar armes de foc al carrer i molt menys acudir amb elles a edificis públics en els quals es realitzen controls d’accés per a garantir la seua seguretat.

Els responsables de realitzar gestions administratives relatives a armes de foc a València són els agents de la Unitat d’Intervenció d’Armes i Explosius situats en la caserna de la Guàrdia Civil de Patraix, centre al qual hauria d’haver acudit la dona responsable del revòlver.