Les rialles a Xirivella estan garantides. I és que, la Mostra Internacional de Pallasos i Pallases compleix 25 anys i ja escalfa motors. De fet, des de l’Ajuntament,*concientes que les noces de plata no és una efemèride qualsevol, ja han començat a fer picades d’ullet a aquest important certamen (que se celebrarà al novembre) a la seua programació cultural i festiva.

El propi alcalde del municipi, Ricard Barberà, va detallar al programa ‘Vive las Fiestas, de 7 Televalencia, part de les propostes i activitats prèvies a aquest esdeveniment de caràcter internacional; però sense desvetllar moltes lde es sopresas preparades.

Barberà, satisfet per la rellevància que ha anat prenent la mostra, assegura que durant el quart segle d’existència, han hagut alts i baixos (especialment en els anys més durs de la crisi), però que segueix sent un referent en el qual els propis veïns i veïnes i els comerciants s’impliquen cada vegada més.

En aquest sentit, el primer edil assegura que els comerços locals són conscients que és un bon aparador per a ells i un nexe d’unió. De fet, des del propi Consistori reconeixen que el sector comercial és clau, ja que crea “teixit de barri i proximitat” i cal donar-li suport. Una mostra d’això és l’èxit de la la primera Festa de la Tapa que ha tingut lloc al Mercat Municipal, de la qual els propis protagonistes també ens han parlat i fet una valoració al programa.