moltó

La parella formada per Moltó i Dorin s’han alçat amb el triomf de la III Copa President de la Diputació de València al trinquet de Castelló de Rugat que ha registrat un ambient espectacular, al superar a la formació de Marrahí i Sanchis per un contundent 25 per 10.

Ha sigut una partida que ha dominat des d’un inici i amb mà de ferro la parella representativa de l’Ajuntament de Barxeta. Aquestos amb un Moltó que restava i acabava quasi totes les pilotes franques, i amb un Dorin que aguantava les envestides dels adversaris, han alçat nombroses ovacions del públic que ha abarrotat el trinquet de Castelló de Rugat.

Per la seua part, la parella representativa de l’Ajuntament del Poble de Castelló no ha entrat en joc en cap moment. Marrahi i Sanchis han comès nombroses errades no forçades que els han portat a perdre la gran final sense poder entrar en joc en cap moment.

A pesar d’això, la partida ha començat igualada aconseguint els dos equips el seu primer joc al dau, 5 per 5. Els rojos han sumat novament al dau, però ja en el quart joc han aconseguit trencar el dau dels seus adversaris per col.locar el 15 per 5 en l’electrònic, a continuació han sumat un nou joc al dau, que els ha permès distanciar-se tres jocs, 20 per 5. Els blaus han intentat l’heroica i han sumat un nou joc, per situar el 20 per 10, però no han pogut amb els rojos.

Moltó amb un gran traure ha demostrat novament que és el número u del raspall, i ha regnat en l’últim joc per sumar un nou títol al seu extens palmarès. Aquest nou títol, és el seu quart títol consecutiu en les tres grans competicions oficials del raspall, ja que des la passada edició de la Copa de Raspall, ha regnat també en l’Individual i la Lliga Professional.

Han lliurat els trofeus el president de la FPV, José Daniel Sanjuan, el vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Armando Mercé, l’alcalde de l’Ajuntament de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, l’alcalde de Villanueva de Castellón, Oscar Noguera, i l’alcalde de Barxeta, Vicent Mahiques.