raspall

Després d’una intensa segona partida, la única parella de la competició, formada per Moltó i Brisca, ha aconseguit alçar el trofeu de campions.

El nou trinquet d’Oliva ha estat l’escenari que recordaran amb alegria el rest de Barxeta i el punter d’Oliva, que jugava en casa davant els seus amics i familiars. Després d’uns inicis amb dubtes, i en els quals perdien el primer joc jugat des del traure, poc a poc han anat entrant en partida. Primer han igualat a 5, per a possar-se per davant 10 a 5, i amb un treballat joc per part de la parella, i en el qual la defensa dels trio blau, format per Pablo de Barxeta, Sanchis de Montesa i Raul de Genoves, ha estat digna d’admiració. 15 per 5, i els rojos passaven al dau. No han afluixat, i el quart joc ha estat sumat per la parella. De tota manera, el trio no donava per perduda la final, i aconseguia altre parcial al seu favor. Finalment, i de nou des del dau, Moltó i Brisca tancaven la partida sumant un últim joc que els permetia inaugurar el seu contador de lligues.

El lliurament de trofeus ha estat a càrrec del president de les Corts Valencianes, Enric Morera, junt als alcaldes de Barxeta i Oliva, el president de la FPV, Jose Daniel Sanjuan, i el representant de Bankia, Enrique Tabernero.