financiación

La Comissió Executiva de Compromís ha aprovat que els quatre diputats del partit en el Congrés recolzen la moció de censura presentada per Units Podem que s’està debatent en la cambra baixa, així com “qualsevol altra iniciativa que es present contra Mariano Rajoy”.

– “El maltractament que Rajoy sotmet al poble valencià amb els seus Pressupostos Generals de l’Estat, ja està més que justificat votar Sí a la moció de censura”.
-“És urgent que el PP isca del govern pel bé de la nostra democràcia, ja que estem veient com viola contínuament la separació de poders utilitzat els aparells de l’Estat per a afavorir als corruptes”.
– “No es pot tornar al succeït amb l’amnistia fiscal promulgada per Cristóbal Montoro fa cinc anys, i que ara ha sigut declarada nul·la i anticonstitucional, o l’elecció per part del ministre de Justícia, Rafael Catalá, de José Manuel Maça com a primer fiscal general de l’Estat i Manuel Moix com a fiscal Anticorrupció”.
– “Tenim al capdavant del govern a l’únic partit investigat per corrupció de la nostra història democràtica, i a un president del govern anomenat a declarar davant la Justícia pel cas Gürtel”.
– “Ens trobem en una situació d’extrema gravetat democràtica, per la qual cosa no es pot consentir que el PP seguisca utilitzant la Justícia per al seu propi benefici, perquè actuacions d’aquest tipus trenquen la confiança de la ciutadania en les institucions”, han ressaltat.
Davant aquests arguments, Baldoví ha afirmat que treballaran “perquè Rajoy perda la majoria parlamentària i puguem conformar per fi el govern que mereixen les ciutadanes i els ciutadans d’aquest país”.