Si t’agrada el circ, del 10 al 15 de setembre , la plaça Nàpols i Sicília es converteix en escenari on tindran lloc peces circenses gratuïtes de carrer.

Amb l’objectiu principal de revitalitzar i promoure el teixit veïnal i els seus carrers, a més de posar en valor el treball artístic de diversos artistes valencians d’arts escèniques de carrer que, per necessitat o per elecció, han hagut de migrar a altres països per a desenvolupar la seua activitat, arriba Migrats Circ un cicle de peces breus d’Arts al Carrer.

Espai Inestable, situat en carrer d’Aparisi i Guijarro núm.7 de València, comença una nova temporada, després de l’estiu, amb un cicle que combina peces circenses de carrer amb algunes en sala, cicle on actuaran trapecistas, malabaristes, contorsionistes i especialistes circenses per a oferir als assistents un programa diferent en el barri on se situa la sala.

Horarios y Programa de Migrats Circ

El cicle de peces breus d’art de carrer en Plaza Nàpols i Sicília i Espai Inestable compta amb 7 companyies ( que mostraran, cada dia des de les 19.00 hores, extractes i peces breus del dimarts 10 de setembre al diumenge 15 de setembre.

El dissabte 14 i diumenge 15 de setembre, a més, les actuacions finalitzaran amb les peces llargues de les companyies Arritmados i Finestra Nou Circ en Espai Inestable des de les 20.00 hores, les entrades de les quals es poden obtenir en la web desde 4 €.

Una bona oportunitat de gaudir del millor art circense amb els més xicotets de la casa, així com gaudir d’activitats gratuïtes a la ciutat de València.