S’espera un dimecres assolellat amb temperatures a l’alça

Els núvols aniran apareixent al final del dia i el dijous cap la possibilitat que els cels estiguen ennuvolats.

Previsió Dimecres 23 Maig

Per al dimecres s’esperen cels buidats al matí en tota la Comunitat Valenciana. El dia serà assolellat, amb vents fluixos de component sud. Les temperatures mínimes, sense canvis o en lleuger ascens. En les tres capitals de província, valors a primera hora del dia entorn dels 16 graus. A l’interior, les mínimes se situaran lleugerament per sobre dels 10 graus.

Al llarg de la jornada, el vent girarà a component est, carregat d’humitat pel que anirà en augment la nuvolositat. Més núvols com més al nord i interior de la Comunitat. No es descarta alguna tempesta a l’interior de Castelló. A València, la nuvolositat també anirà en augment, encara que s’espera que predomine el sol als núvols en la zona del litoral. Com més al sud, més sol.

Previsió Dijous

El dijous ens despertarem amb núvols en tota la Comunitat. Pot arribar a ploure en zones del litoral a primeres hores del dia. Temperatures màximes sense canvis o en lleuger descens. Al llarg de la jornada, la tendència serà la d’anar buidant-se. A partir de migdia, la nuvolositat anirà  desapareixent, amb vents que bufaran de component nord-est.

Previsió divendres i Dissabte

En l’inici del cap de setmana, per al divendres hi ha probabilitat de pluges a primeres hora del dia, augmentant la probabilitat com més al nord. Els vents seguiran bufant component nord-est. Respecte a les temperatures les màximes es mantenen, mentre que les mínimes podrien pujar un o dos graus en la costa. Ja per al dissabte sembla que millorarà el temps. Cels assolellats amb temperatures a l’alça i calor en les hores centrals del dia.

Confusió entre pelusa blanca i al·lèrgia

Cada primavera, una pelusa blanca es reparteix per moltes ciutats d’Espanya. Un esdeveniment que produeix confusió en moltes persones que atribueixen els seus símptomes d’al·lèrgia a esta pelusa. No obstant açò, aqueix “cotó” no és el causant de l’al·lèrgia com a tal. És simplement el mètode que tenen alguns arbres per a escampar les seues llavors.