Vuelve el servicio nocturno de Metrovalencia por Navidad
Parada exterior de la línea de tranvía de Metrovalencia.

Torna el tan anhelat servei nocturn de Metrovalencia per a aquest Nadal. Així ho ha anunciat la Generalitat Valenciana, la qual facilitarà la mobilitat dels seus usuaris amb l’horari nocturn.

Així, el servei nocturn de Metrovalencia es durà a terme fins a les 2.30 de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat. Cal recordar que aquesta funció va ser suprimida amb l’arribada de la pandèmia. Els dies triats per a realitzar aquest servei són els divendres 10 i 17 de desembredissabtes 11 i 18 de desembre i el dimecres 5 de gener.

Circularan serveis especials en el metre cap a Bétera, Llíria i Picassent. També comptaran amb aquests serveis especials els metres en direcció a Aeroport; Alboraia-Peris Aragó; Rafelbunyol; Riba-roja de Túria de Túria; Torrent Avinguda; Marítim-Serrería; Paterna i Seminari. En el cas del tramvia, les destinacions seran Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim-Serrería, Marina Reial Joan Carles I i Mas del Rosari.

Per a més informació sobre aquests serveis, Metrovalencia ofereix el seu número d’Atenció al Client (900 461 046). A més, també està disponible en la pàgina web i xarxes socials de Metrovalencia.

D’altra banda, Metrovalencia ha informat que a partir del mes de febrer de 2022 es tornarà a prestar el servei ordinari nocturn. Aquest servei es coneixerà com ‘A la lluna de Metrovalencia’. No obstant això, es durà a terme sempre que la situació sanitària ho permeta.

Servei laborable en festes nadalenques en Metrovalencia

D’altra banda, els dies laborables de les festes nadalenques comptaran amb el seu servei ordinari. A més, el tramvia comptarà amb un servei laborable no lectiu, reduint els seus horaris al no haver-hi jornades estudiantils. Aquestes dates són el 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre del present any, i el 3, 4, 5 i 7 de gener de 2022.