Metrovalencia

Els usuaris podran desplaçar-se al llarg de la xarxa de Metrovalencia fins a les 3 hores de la madrugLa Generalitat facilitarà amb el servei nocturn de Metrovalencia la mobilitat de milers de persones, que es preveu acudisquen en transport públic, al Festival de Pirotècnia la nit del dimarts 8 al dimecres 9 d’Octubre.

El castell de focs artificials es dispararà a mitjanit des del jardí el Túria, entre els ponts de l’Exposició i de les Flors, de la ciutat de València. L’estació d’Albereda romandrà tancada des de les 23 hores fins a la finalització de l’espectacle pirotècnic.

En aquesta ocasió, en estar en funcionament la circulació nocturna de metre i tramvia per ser vespra de festiu, el 9 d’Octubre, el servei que es prestarà als usuaris serà molt més complete que en altres edicions, atès que el nombre d’unitats, les freqüències, les destinacions i les últimes circulacions es milloraran de manera notable respecte d’altres anys.

D’aquesta forma, el servei nocturn previst per Metrovalencia circularà fins a les 3 hores de la matinada, per a facilitar l’accés i retorn a l’esdeveniment pirotècnic.

‘A la Lluna de Metrovalencia’

Amb el servei denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els divendres, dissabte i vespres de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol. A més, en aquesta ocasió hi haurà un tren especial que eixirà a les 00.24 hores d’Avinguda del Cid en direcció a Rafelbunyol, localitat a la qual arribarà a la 1.02 hores després de passar per Albereda a les 00.31 hores.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos.

En la Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. A més, en esta ocasió, el trajecte habitual entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés de les 00.47 hores prolonga el seu servei fins a Mas del Rosari i el trajecte invers de les 1.55 hores començarà a les 1.48 hores des de Mas del Rosari en vegada des de Vicent Andrés Estellés.

Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions té lloc entorn de les 2.30 hores.ada amb motiu del 9 d’Octubre