El Centre Comercial Nuevo Centro i l’Institut Valencià de Pedagogia Creativa, en col·laboració amb la Fundació València Club de Futbol han posat en marxa, un any més, la campanya de recollida de joguets per a famílies sense recursos amb el lema “Fica-li un gol a la pobresa”.

Fins al pròxim 23 de desembre ,la Plaça Central de Nuevo Centro serà el lloc on es recolliran joguets en bones condicions per a posteriorment repartir-los entre els xiquets menys afavorits.

Un patge, amb l’ajuda de voluntaris de la Universitat Catòlica de València, seran els encarregats de recollir, arreglar i classificar els joguets per edats per a, posteriorment, entregar-los a les associacions beneficiàries ‘NSD Natzaret’, ‘Mamàs en acció’, Barri de la Torre i Barri d´Orriols.

“Métele un gol a la pobreza” pretén superar el rècord de 14.000 joguets del passat any
métele un gol a la pobreza
Campanya Métele un gol a la pobreza en Nuevo Centro

Aquesta campanya que l’any passat, va aconseguir recollir al voltant de 14.000 joguets té a més com a objectiu el  “conscienciar a les famílies i als xiquets sobre la importància de la solidaritat”.

Durant la presentació, que va tindre lloc dijous passat, es va estrenar la cançó “Fica-li un gol a la pobresa’, composta per Guadalupe Bohorques i Vicente Andreu,  interpretada pel Cor de l’ONCE, Teatinas, i l’Orfeó Universitari i cinc violinistes.

A l’acte no van faltar nombroses famílies, membres de la Fundació del València, empreses, particulars, així com els representants de les diferents entitats organitzadores de l’esdeveniment, que ja s’ha convertit en un clàssic durant les festes nadalenques.

A més, el Centre Comercial posarà en marxa una sèrie d’iniciatives els pròxims dies 20, 21, 22 i  23 de desembre amb la finalitat de treballar en els xiquets i xiquetes valencians la importància que tenen l’esforç, la paciència, la tenacitat i la solidaritat.

Un any més està demostrat que amb xicotets gestos, es pot aconseguir el més important: fer somriure als xiquets.