Mestalla
Imagen del proyecto Residencial Acequia Mestalla.

El projecte Residencial Acequia de Mestalla ha fet un pas més i és que ja ha sigut presentat oficialment revelant tots els detalls que donaran forma al solar en el qual se situa l’estadi del València C.F..

La cooperativa ADU Mediterrani és la responsable d’esta construcció que convertirà el camp de futbol en un complex residencial d’alt standing i en el qual no faltaran les picades d’ullet a l’estadi de l’afició taronja com el manteniment del cercle central de servei del terreny de joc.

El projecte comptarà amb la construcció de 485 habitatges d’1 a 5 dormitoris amb dos places de garatge cadascuna, traster, piscina comunitària, zona de jocs infantils i una àrea comercial. Sobre un jardí dissenyat a dos nivells s’edificaran set torres: cinc de la pròpia Cooperativa i dues de l’Ajuntament de València.

Segons els terminis assenyalats, el València hauria de deixar de jugar a Mestalla abans de juliol de 2022 per a arrancar les obres d’enderrocament que es prolongarien fins a 2023. En aquest punt començaria la construcció del complex que tindria una duració de dos i tres anys ja que l’objectiu és realitzar el lliurament de claus als propietaris al desembre de 2025.

El president d’ADU Mediterrani, José Luis Santa Isabel, ja ha avançat que han hagut 2.800 famílies que han sol·licitat informació. A més, “hi ha mes de 500 en tràmits i subscrits mes de 400, que han depositat els 3.500 euros. Al juliol es constituirà la cooperativa i el mes d’octubre hauran de fer el primer pagament”.

El pròxim 22 de juliol serà “el check point” del projecte, un moment per al qual estan segurs que arribaran complint-se tots els objectius i és que “per a aqueixa data ja tenim el mínim exigit més de 350 cooperativistes, freguen els 400, així que anem francament bé. Aspirem no a aconseguir el 70 per cent exigit si no a tot al juliol, que serien 480”.