El gegant irlandès de la moda, Primark, compleix 1 any al centre de València. La tenda de moda té tres plantes i en la qual treballen 250 persones, moltes de les quals han aconseguit els seus llocs a través de València Activa, l’agència d’ocupació municipal. L’edifici, situat al costat de la Plaça de Toros de València, és una aposta per la signatura de potenciar el seu model de negoci.

I és que aquesta signatura de roba low cost, que té ja 45 establiments repartits en tota Espanya, era de les més esperades de València. Les cues de persones que no han volgut perdre’s la inauguració, envoltava per complet la plaça de bous. Els clients estan responent positivament a la tenda.

Primark, la cadena irlandesa de moda, llar i complements pertanyent al grup AssociatedBritish Food. La ‘flag ship‘ de València és la més gran de la Comunitat (5.000 metres quadrats) i una de les més grans a nivell nacional, només per darrere de la situada en la Gran Via madrilenya amb 12.000 metres quadrats repartits en cinc plantes i la prevista a Sevilla per 2019 amb una superfície d’uns 8.000 metres quadrats.

Igual que a Madrid, Primark València disposa d’àrees de descans i wifi per als seus clients i comptarà amb més d’un centenar d’emprovadors distribuïts en tres pisos així com un total de 46 caixes registradores per evitar grans cues a l’hora de pagar o realitzar canvis.