La socialista Mercedes Caballero ha donat un pas al capdavant i ha decidit presentar-se per a dirigir el PSPV de la província de València. La diputada ha mantingut una trobada amb els mitjans de comunicació en la qual ha desgranat els punts essencials de la seua decisió i del seu programa en el cas de que es convertira en la líder del partit a nivell provincial i que passa perquè tots conten en el partit.

Coincidint amb l’elecció de Pedro Sánchez com a secretari general del PSOE fa ara quatre mesos, Caballero ha assegurat que vol traslladar el seu mateix missatge als carrers de València encara que ha matisat que les primàries no són batalles, sinó eleccions que permeten una democratització en el partit.

La responsable socialista ha dit que la seua candidatura ha sigut molt meditada i davant altres possibles precandidats com l’actual president de la Diputació, Jorge Rodríguez, Caballero ha assegurat que “tots tenen dret a presentar el seu projecte” i que les relacions amb Ximo Puig són “normals i cordials”.