Mercavalencia estrena la seva nova web accessible per a tots

El portal digital està definit pels seus responsables com un projecte web "viu, innovador i en contínua evolució".

Mercavalencia presenta la nova web definida pels seus responsables com «un projecte web viu, innovador i en contínua evolució que creixerà i millorarà amb les aportacions de tots qui participen d’ell».

Aquest nou  projecte incidix en la voluntat dels seus actuals responsables d’obrir les portes del major centre agroalimentari de la Comunitat Valenciana a tots els seus ciutadans, donant a conéixer la seua activitat i campanyes, potenciant l’alimentació saludable, de proximitat i temporada.

I tot això amb la intenció de facilitar l’accés no sols a les empreses sino  a qualsevol persona que vullga conéixer els productes que ofereix Mercavalència. Tot una aposta que compta amb l’existencia de ferramentes específiques com audiodescripcions, llengua de signes o pictogrames…   per a garantir una búsqueda satisfactoria per als seus clients.

Es tracta d’un projecte a llarg termini que aposta pel treball en comú i l’assumpció de reptes importants que milloren la vida de la nostra ciutat». Per a la seua evolució i millora els seus responsables volen comptar amb la participació de tots els seus visitants i usuaris.