mercado diputacón
Imagen del mercado de la diputación de Valencia Foto: Turismo Valencia

La Diputació de València ha inaugurat aquesta setmana el tradicional Mercat de Nadal instal·lat per la corporació provincial ,fins al pròxim 3 de gener, a l’esplanada exterior de la Plaça de Bous de València.

El Mercat de Nadal està organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana, a través de la campanya “El Nadal és Valencià”.

Un mercat que compta amb 13 casetes i que ofereixen al públic visitant una gran varietat de productes gastronòmics i artesanals, elaborats per petites empreses de la província.

Un total de 24 empreses expositores participaran en el Mercat de Nadal de la Diputació durant tres setmanes i en torns rotatius, en horari d’11 a 20 hores ininterrompudament. No obstant això, el Punt d’Informació Turística de la Província de València *Turisme (marca turística de la Diputació) romandrà fix durant tot el període.

Oferta lúdica per als més xicotets aquest cap de setmana en la Diputació

A més, aquesta iniciativa es complementarà amb una oferta lúdica per a tots els públics, però especialment per als més xicotets, a partir del pròxim dissabte 21 de desembre, en la Plaça de Manises de València, enfront de la seu principal de la Diputació de València.

Es tracta d’una Yincana Turística en la qual els participants tindran com a objectiu descobrir les 17 comarques de la província de València, a través de 200 productes turístics locals.

Aquests productes, al seu torn, estaran associats als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible aprovada per l’ONU en 2015.

Dins dels objectius de desenvolupament sostenible trobem des de l’eliminació de la pobresa fins al combat al canvi climàtic, l’educació, la igualtat de la dona, la defensa del medi ambient o el disseny de les nostres ciutats, entre altres aspectes, amb la finalitat de conjuminar coneixement i sensibilització social sobre el nostre entorn.