El Mercat Central es puja al carro de Amazon

Comprar desde fruta fresca, verduras, pollastre, peix o paella a través de la multinacional online

Comprar per Amazon productes del Mercat Central de València és possible, des de fruita fresca, verdures, pollastre i peix, així com va venir, licors, paella i peix sec. Els clients de Amazon a València poden ja comprar online i demanar una selecció de productes d’alimentació d’un grup de comerciants del Mercat Central i de la Plaça de DIA. Els clients Prevalgui poden demanar directament els productes de la Plaça de DIA i el Mercat Central de València a través de Prevalgui Now. És necessari una comanda mínima de 10€ per tenda. Els clients de Prevalgui Now poden triar rebre els seus productes en una hora per 6,90€ o en franges de lliurament de dues hores de forma gratuïta per a comandes superiors a 50€, o amb un cost d’enviament de 3,90€ per a comandes d’un import inferior a aquesta quantitat.

El Mercat Central de València, vaixell almirall del comerç minorista a la Comunitat Valenciana, manté 100 anys després de la seva inauguració els seus valors per acostar els productes més frescos i de qualitat als consumidors més exigents. A partir d’avui, aquests productes arribaran encara a més clients en una o dues hores sense renunciar a la màxima qualitat i frescor a través del servei de lliuraments ultra- ràpids Prevalgui Now. València és la segona ciutat espanyola en la qual Amazon ofereix lliuraments de productes venuts per comerciants d’un mercat tradicional, segons ha afirmat François Nuyts, Vicepresident i CountryManager General d’Amazon.es i Amazon.it. Els productes del Mercat Central estaran disponibles a través de la web primenow.amazon.es, de la App i els clients poden rebre’ls en una hora o en franges de lliurament de dues hores en el lloc que triïn gràcies al servei Prevalgui Now.

Els productes de la Plaça de DIA es lliuren des de les 10 del matí fins a mitjanit, els set dies de la setmana. Els productes del Mercat Central de València es lliuren des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, de dilluns a dissabtes. Tots els clients Prevalgui poden descarregar-se la appPrevalgui Now, disponible per a dispositius iOS i Android, per comprovar els codis postals en els quals està disponible el servei i rebre una notificació quan el servei estigui disponible a la seva zona. Els clients també poden visitar primenow.amazon.es per comprovar els codis postals disponibles. La subscripció a AmazonPrevalgui costa 19,95€ a l’any i inclou un període de prova gratuït de 30 dies per a nous membres. Els clients poden subscriure’s en amazon.es/prime.