C2034 EL TEULAR, ALGEMESI, VALENCIA.

Els empleats de Mercadona estan d’enhorabona. El Comitè de Direcció, en coherència amb el Model de Qualitat Total de la companyia, ha acordat una pujada salarial per a tota la seua plantilla a Espanya.

Aquest 2022 els més de 93.300 empleats de la cadena de supermercats cobraran un 6,5% més. La xifra ha sigut finalment major del que es preveia i és que abans d’acabar l’any passat es parlava d’una pujada del 5%. L’objectiu d’aquesta pujada salarial és garantir el poder adquisitiu de les persones que integren Mercadona adaptant-se al creixement de la inflació.

Segons ha comunicat la companyia de Juan Roig, la mesura s’adopta “dins d’un escenari complex com el que s’està vivint”. Assenyalen que en aquest escenari totes les persones que formen part de Mercadona “són essencials”.

A més, des de l’empresa valenciana defensen que la plantilla és “el millor actiu dels clients”. “Com més satisfan a ‘El Cap’, com internament la companyia crida al client, més avança Mercadona”, destaquen.

Amb aquesta pujada salarial també canviarà el sou mínim d’entrada en la companyia. A partir d’ara, el salari mínim d’entrada durant el primer any serà de 1.425€ bruts al mes. Així, la nova xifra suposarà 87€ més al mes que en 2021.

Mercadona, una política de RH pionera en el sector

Mercadona porta anys impulsant una política de RH pionera en el sector apostant per la conciliació; la formació; i el desenvolupament personal i professional de quants componen la seua plantilla.

Amb aquest increment salarial, reforça la seua aposta per l’ocupació estable i de qualitat que la companyia duu a terme des de fa més de 25 anys, quan va decidir iniciar el procés de convertir en fixos a tota la plantilla.