Mercadona
Trabajador de Mercadona en un supermercado de Valencia.

La cadena de supermercats Mercadona cerca personal per als pròxims mesos. La companyia de Juan Roig ha llançat centenars de vacants per a cobrir la campanya del pròxim estiu.

L’objectiu és reforçar la plantilla a les botigues i centres logístics de tota Espanya per a atendre les necessitats dels clients i garantir l’excel·lència en el servei. Per això, cerquen personal de supermercat i repartidors.

Segons pot llegir-se en les ofertes d’ocupació, per a personal de supermercat es demanen cinc requisits bàsics. Aquests són: estudis mínims d’Educació Secundària Obligatòria; permís de conduir per a llocs de repartiments; orientació pel servei al client; capacitat de comunicació i treball en equip; i motivació per aprendre.

Els seleccionats ocuparan llocs en caixes de cobrament, carnisseria, xarcuteria, pescateria, forn, perfumeria, fruiteria, neteja i reposició. Tots ells desenvoluparan funcions vàries com a tasques de recepció, emmagatzematge, reposició i prescripció de productes.

En el cas dels repartidors, hauran de complir tots els requisits anteriors afegint experiència mínima d’un any en el permís de conduir. Les tasques a desenvolupar seran de recepció, emmagatzematge i repartiment de productes.

CONDICIONS I SOUS

En el cas del personal de supermercat, els contractes laborals oferits són temporals amb jornades de 15 a 40 hores setmanals. En alguns casos són llocs de treball per al cap de setmana i altres entre setmana amb torns rotatius de matí i vesprada.

La retribució mensual bruta depèn de les hores sent de 1.425€ per a jornada completa; 712€ per a mitges jornades; i 534€ per a contractacions de 15 hores. A més s’inclou formació pràctica remunerada.

TREBALLAR EN MERCADONA

Per a Mercadona, totes les persones que formen part de la seua plantilla són un actiu molt valuós. El model de Recursos Humans es basa en l’ocupació de qualitat. Consideren al treballador com un pilar fonamental de l’empresa.

El seu objectiu és aconseguir un equip altament compromès, que compartisca la seua passió per l’excel·lència en el servei i la màxima satisfacció dels seus clients. Des de Mercadona assenyalen que valoren el treball en equip, el dinamisme i el pensament crític. Per això, cerquen talent que s’ajuste i compartisca la seua visió.

El procés d’inscripció és en línia i poden consultar-se les ofertes en el portal d’ocupació de la companyia.