El Mercat Municipal de Burjassot reunirà el teixit associatiu local

El municipi prepara la I Fira Alternativa d'Associacions i Col·lectius amb finalitats solidàries.

Mercado Municipal Burjassot

L’antic Mercat Municipal, aquest dissabte 17 de novembre, acollirà una nova activitat social en la qual participaran diferents associacions i col·lectius tant del municipi com d’altres poblacions que han volgut estar també presents. Es tracta de la I Fira Alternativa d’Associacions i Col·lectius de Burjassot. L’esdeveniment té una fi solidària i, per aquest motiu, l’entrada serà l’aportació d’un joguet, nou o usat.

La jornada començarà a les 10 del matí amb una batucada per a, a les 10.30 hores aproximadament, donar passe a les xarrades de les diferents associacions participants i als jocs per a xiquets. A les 12.30 hores serà el Taller de Reciclatge i, de 13 a 15 hores el moment del menjar en el qual hi haurà també un grup de música per a amenitzar-la i un sorteig de rifa.

Ja en horari de vesprada, a les 15 hores, continuaran les xarrades de les associacions i els jocs per a xiquets donant pas, a les 17 hores novament a la batucada, al contacuentos i al moment música. Una hora més tard, a les 18 hores, està previst el Cafè Violeta amb xiquets i una màster class que s’estendran fins a les 19 hores, moment en el qual tindran lloc els ritmes africans i, de nou, la batucada.

A les 20 hores serà la globotà que posarà el punt i final a la Fira. Una divertida activitat que estarà amenitzada per la batucada, tan present en la fira al llarg de tota la jornada. Després d’aquesta fi d’acte, a les 21 hores, serà el sopar.