Garaje Street Food, el primer espai gastronòmic de food trucks d’Espanya, ha obert les seues portes a la ciutat de València. Encara que alguns ja van poder gaudir anit de la inauguració, és avui quan aquest mercat arranca la seua activitat.

Darrere de la iniciativa es troben els creadors del Solmarket al Puig. El Garaje Street Food se situa en plena zona d’Aragó, concretament en la carrer Doctor Ferrán número 10.

L’espai està ambientat en un taller mecànic dels anys 60 on a més de menjar, els assistents podran veure vehicles històrics com un Saba o tres Citroën HY, entre altres. A més, per a ambientar l’espai, els cambrers treballen amb uniformes de mecànics.

L’oferta gastronòmica del Garaje Street Food és d’allò més variada. Aquest compta amb gastronetas d’hamburgueses, pizzes, tapes, entrepans, dolços, etc. Entre els noms figuren N.5; Els Iaios; Exotic; La Rodante; Muu Hisse!; i 3Siete3.

UN ESPAI LLIURE DE COVID

El Garaje Street Food obri amb el propòsit de convertir-se en el nou punt d’oci i gastronomia de la capital valenciana. Tot això sense oblidar les mesures de seguretat que regeixen actualment el panorama social per a evitar propagar el coronavirus. Per això, els visitants d’aquest mercat de food trucks hauran de realitzar les seues comandes per mitjà de Whatsapp.

Per a assistir és necessari realitzar una reserva prèvia ja que l’aforament està delimitat al 60%. Aquesta pot realitzar-se a través de el seu web oficial indicant el nombre de persones, amb un màxim de 10 per grup, i l’hora en el que es desitja acudir (de 12.30 a 00.30 hores). En l’accés hi haurà control de temperatura i serà obligatori l’ús de màscara i gel hidroalcohòlic.