Una mujer da a luz en su casa con la ayuda de su marido y una vecina
Hospital La Fe de València. / GVA

La Policia Nacional ha detingut a un home de 54 anys després d’agredir al seu fill per no dutxar-se. El menor de 13 anys ha romàs diversos dies en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l’hospital La Fe a causa de les greus lesions.

Els fets van ocórrer el passat 27 d’abril en la localitat valenciana de Paiporta. El xicotet es trobava a casa del seu pare quan es va negar a dutxar-se. Segons ha confirmat el diari Levante EMV, el presumpte agressor va relatar que va espentar al seu fill i est es va colpejar el cap amb una fusta.

No obstant això, el TAC realitzat a l’hospital ha dictat que la versió no pot ser real. La prova mèdica ha revelat que el xiquet presentava tres fractures en el crani que no podrien haver-se fet amb un únic colp.

El xiquet no va rebre atenció sanitària fins a un dia després de l’agressió. Va ser al voltant de 12 hores després quan el pare del menor li va trobar inconscient. Immediatament va telefonar a la mare del xicotet, de la qual porta separat més d’una dècada per maltractaments, per a informar-lo del succés.

UN OS PERFORA UNA ZONA DEL CERVELL I DANYA LA PARLA DEL MENOR

El menor va ser atès en Urgències del Doctor Peset però la gravetat de les lesions van obligar al seu trasllat a l’UCI pediàtrica de la Fe on ha romàs quatre dies. L’agredit ja ha pujat a planta encara que la lesió li ha provocat una fallada de coordinació.

Segons el relat de la mare, un os li ha perforat la zona del cervell responsable de la comunicació. Per això, el xiquet presenta problemes per a articular paraules impedint-li parlar amb normalitat.