L’exposició ‘Memòria de la modernitat’ arriba a Requena de la mà de la Diputació de València. El Museu Florencio de la Font acollirà esta exposició durant els pròxims tres mesos, abans d’arribar a la resta de territoris valencians. Els veïns de Requena podran gaudir de les obres de Sorolla, Pinazo o Benlliure entre altres artistes, en esta exposició que inaugura el president de la Diputació, Jorge Rodríguez.

L’exposició, que té com a principal objectiu donar a conèixer el potencial turístic de la ciutat de Requena i la labor de la Diputació, romandrà en la comarca fins al dia 3 de setembre. L’entrada és gratuïta i acull a més una sèrie d’activitats paral·leles del programa ‘La Diputació en les comarques’.

L’alcalde de Requena, Mario Sánchez, ha sigut l’amfitrió d’esta primera parada de l’exposició i ha volgut agrair al president de la Diputació esta iniciativa.

Esta mateixa exposició arribarà posteriorment a les comarques d’Alzira, Gandia, Ontinyent, Torrent i Sagunt. Mentre, la ciutat de Requena oferirà, també durant els pròxims tres mesos, una mostra paral·lela en El temple de Sant Nicolás i activitats com a sessions teatralitzades, visites guiades nocturnes, tallers, xarrades i col·loquis, i concerts de música organitzats pel programa Sona la Dipu de la Corporació provincial.