Luis Vernich Talens, especialista en Urología. Trabajó hasta 2008 en el Hospital Arnau de Vilanova de Valencia.

El doctor valencià Luis Vernich Talens ha sigut reconegut com l’uròleg més valorat d’Espanya en la celebració dels premis Doctoralia Awards, uns guardons que aconsegueixen la seua sisena edició i que distingeix als professions millor valorats tant pels seus companys sanitaris com pels seus propis pacients.

Vernich es va llicenciar en Medicina i Cirurgia en la Universitat de València en 1992. Després d’això va continuar la seua formació a l’Hospital General on es va especialitzar en Urologia en 1999, branca en la qual va continuar exercint com a professional de l’Hospital Arnau de Vilanova fins a 2008. Actualment treballa en les proximitats d’aquest centre sanitari amb una consulta privada d’Urologia, Medicina Sexual i Malalties de Transmissió Sexual (MTS).

Encara que en esta ocasió ha obtingut la primera posició al costat de 27 guanyadors més d’altres categories, Luis Vernich ja va ser finalista en 2015 i ha estat nominat en tres ocasions dels guardons: en les edicions del 2014, 2016 i 2017.

SET METGES DE RENOM EN LA COMUNITAT

La Comunitat Valenciana compta amb altres set metges entre guanyadors i finalistes de Doctoralia Awards, uns reconeixements dividits en 28 categories entre les que destaca cirurgia vascular, medicina de l’esport o medicina interna, entre altres.

En el cas de València també es compta amb Salvador Blanch Blasco (tercer lloc de Cardiologia) i José Antonio Bueni Lledó (segon lloc en Cirurgia general i aparell digestiu); a Manises s’ha reconegut a Presentació Rialler Mata (tercer lloc de Cirurgia oral i maxil·lofacial); a Mislata destaca Juan José Martínez (tercer de Podologia); de Burjassot han seleccionat en el segon lloc de Logopèdia a Carmen Castillero; i a Alacant l’expert en Medicina de l’esport Jeroni Llorca, qui ha obtingut la segona posició d’aquesta categoria.