El Medusa Sunbeach Festival, que arribarà a Cullera en les pròximes setmanes, ha donat la sorpresa en anunciar la seua expansió internacional i celebrarà una edició a Mèxic el pròxim any. La cita tindrà lloc en la ciutat de Pobla i tindrà grans actuacions amb un cartell que comptarà amb els millors DJs del planeta. Per si no fos poc, l’organització ja pensa a portar el festival a altres ciutats.

El festival de la platja de Cullera es consolida amb una oferta musical variada, que va des de la música electrònica més comercial, l’anomenat EDM, al Techno i al Pop/Rock independent. Cartell d’artistes ens espera en només unes setmanes, Alesso, Hardweel, Dimitri Vegas & Like Mike i Steve Aoki són només alguns dels DJs que van a posar potes enlaire la nova edició del Medusa SunBeach. Headliners TV sortegen 2 entrades per a veure en directe als millors DJs del món, a través de la seua pàgina de Facebook expliquen com participar.

A més comptarà amb l’escenari més gran dels quals s’han muntat a Espanya durant els festivals musicals que se celebren anualment en el nostre país. Els artistes es pujaran a una infraestructura que tindrà de 112 metres d’ample i 30 metres d’alt, amb tecnologia capdavantera per a desenvolupar un gran espectacle audiovisual valorat en un milió d’euros.