Mostra de Turisme

La nova llei de Turisme contempla la creació de la marca Mediterrano Fest i que este matí ha presentat el secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. Esta iniciativa englobarà tots els festivals musicals que es celebraran a la Comunitat Valenciana. Per a Colomer, la música suposa un pilar fonamental del turisme valenciài i per a este motiu s’ha posta en contacte amb tots els actors implicats del sector per a potenciar la cultura del festivals existents a la comunitat.

Per al responsable del Centre de Turisme de la Comunitat Valenciana, posar tots els esforços en els festivals de música de la Comunitat és invertir en la qualitat dels turistes del futur.

Perque Mediterraneo Fest vol ser una incubadora de futurs visitants que s’apropen fins la comunitat per a gaudir dels Festivals de Música més importants.

Francesc Colomer  ha finalitzat anunciant la creació d’un còdig ètic en esta matèria per a que la Comunitat conserve, ha assegurat, el prestigi turístic que te davant els ulls del món.