Mateu
GRA544. VALENCIA, 27/03/2017.- El nuevo director general del Valencia CF, Mateu Alemany, durante su presentación esta tarde ante los medios de comunicación en la sala de prensa del Camp de Mestalla. EFE/Kai Försterling

Era qüestió de temps que s’anunciara la marxa del director del València CF, Mateu Alemany, després de la crisi viscuda pel club taronja i l’eixida forçada de Marcelino García Toral el mes de setembre passat.

Ha sigut el propi equip el que a través d’un comunicat ha anunciat l’adéu del seu director: “Després del principi d’acord ja aconseguit fa uns dies per a la rescissió del seu contracte, el fins ara director general del València CF, Mateu Alemany, ha mantingut en les últimes hores una reunió a Singapur per a acomiadar-se del màxim accionista, Peter Lim, abans de formalitzar en els pròxims dies aquest acord”.

En el mateix comunicat el Valencia CF expressa públicament el seu agraïment a Alemany “en reconeixement a la seua enorme dedicació, esforç i assoliments al llarg de la seua etapa en l’entitat”. A més, este conclou desitjant-li “la millor de les sorts en la seua trajectòria professional”.

Pel que sembla, l’acord de l’eixida estava acordat des de finals del mes d’octubre entre el mateix Alemany i el president del club, Anil Murthy, encara que va ser el mateix Lim qui va optar per formalitzar l’eixida en Signapur.