cometas y monas de pascua

La pasqua està molt a la vora i amb ella els catxirulos i les mones de pasqua no faltaran aquests dies en moltes localitats de la província de València ,on es preparen ja per a celebrar-la,  a pesar que enguany haja de ser des de casa.

Aqueix és el cas de Massanassa, municipi de l ´Horta Sud que continua amb les seues iniciatives per a fer més suportable el confinament i animar als seus veïns i veïnes en aquests difícils dies, especialment els més xicotets i joves.

És per això que des de les regidories de Cultura i Joventut conviden a participar a tots en el Festival de Catxirulo i Mones.

Per a poder participar cal enviar les fotografies a l’e-mail de la regidoria o penjant-les en l’Instagram, Facebook o twitter amb l’etiqueta #todoirabienmassanassa.

Tots els treballs es mostraran en una exposició d’ART EN XARXA a la Sala Gabriel Cualladó, quan tot torne a la normalitat i perquè tots puguen gaudir d’ells.

L’Ajuntament estableix un servei de protecció i assistència a les víctimes de violència de gènere

L’Ajuntament de Massanassa a més ha establit unes mesures per a salvaguardar a un altre col·lectiu social com són les víctimes de la violència de gènere en aquests dies d’aïllament domiciliari pel COVID-19.

Per aquesta raó, el Servei d’Igualtat Municipal, declarat com a servei essencial en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, ha posat posa en funcionament un servei d’atenció telefònica d’urgència per a donar resposta a les necessitats de protecció de les víctimes de violència de gènere.

El Servei garantirà perquè, una assistència consistent en l’orientació psicològica, social i jurídica, destinades a les víctimes de violència de gènere.

A més gràcies a aquest, s’assegura també el normal funcionament del Servei Telefònic d’Atenció i Protecció per a víctimes de violència de gènere (ATENPRO).