Ocho mascletàs y Cabalgata del Ninot, así es el programa fallero del fin de semana
Primera maslcetà de las Fallas 2022 desde el balcón del Ayuntamiento.

Aquest divendres comença oficialment el primer cap de setmana de les Falles 2022. La ciutat de València ja llueix a mig gas amb els llocs de xocolate i bunyols als carrers, la falla municipal en ple procés de muntatge i les llums instal·lades a l’espera de l’encès oficial.

En aquest cap de setmana la reina dels actes fallers serà la pólvora. València ha preparat un programa fester on la mascletà serà la gran protagonista amb fins a 8 trets en poc més de 48 hores.

Com a marca la tradició, i llevat que les condicions meteorològiques ho impedisquen, cada jornada al migdia la Plaça del Ajuntament dispararà la mascletà de les 14.00 hores. A més, el dissabte es repetirà sessió a les 21.00 hores amb una mascletà nocturna en la mateixa catedral de la pólvora.

Al tret nocturn de l’Ajuntament se sumaran altres tres mascletaes més. Aquestes es repartiran per diversos barris de València tal com ja es va fer en les Falles de setembre. En aquest cas tindran lloc en Zaidía (21h), Natzaret (21h) i Jesús (23h).

L’acte que tancarà el programa d’activitats falleres del cap de setmana serà la Cavalcada del Ninot. El diumenge a les 17.30 hores començarà l’itinerari que recorrerà el centre de València des de la Glorieta fins a l’Ajuntament. La cavalcada finalitzarà amb una mascletà des de la mateixa plaça consistorial.

PROGRAMA DE FALLES AQUEST CAP DE SETMANA

Divendres 4 de Març

  • 14:00h. Mascletà en la Plaça de l’Ajuntament (Zaragozana)

Dissabte 5 de Març

  • 14:00h. Mascletà en la Plaça de l’Ajuntament (Pirotècnia Tamarit)
  • 21:00h. Mascletà nocturna en Zaidía (Pirotècnia Caballer FX)
  • 21:00h. Mascletà nocturna a Natzaret (Pirotècnia Turís)
  • 23:00h. Mascletà nocturna en Jesús (Pirotècnia Mediterráneo)

Diumenge 6 de Març

  • 14:00h. Mascletà en la Plaça de l’Ajuntament (Gironina)
  • 17:30h. Cavalcada del Ninot. Amb el següent itinerari: Eixida de Glorieta, Carrer La Pau, Sant Vicent, Plaza de l’Ajuntament, Marquès de Sotelo i final al carrer Xàtiva. Tancarà la Cavalcada l’entrada de les peces de la Falla Municipal ‘Protegeix allò que estimes’. En finalitzar hi haurà una mascletà en la Plaça de l’Ajuntament (Pirotècnia Peñarroja).