calendario-escolar18

La Conselleria d’Educació proposa que les classes del pròxim curs acadèmic 2017/2018 comencen l’11 de setembre en Educació Infantil, Primària, Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional.

Igualment, el departament que dirigix Vicent Marzà contempla que en Infantil i Primària la docència finalitze el 22 de juny de 2018, mentres que tant en ESO i Batxillerat com en FP ho faça el 20 d’eixe mateix mes.

Així consta en el document que conté la proposta que la Conselleria debatrà amb els sindicats en la Mesa Sectorial d’Educació.

El text especifica que excepcionalment l’alumnat que curse programes formatius de qualificació bàsica iniciarà les activitats escolars el 21 de setembre i finalitzarà el 18 de juny, mentres que els alumnes de Formació Professional Bàsica de segona oportunitat començaran el 14 de setembre i conclouran el 25 de juny.

Així mateix, en Formació de Persones Adultes, els alumnes tindran classe des del 14 de setembre fins al 20 de juny, i els estudiants en Educació Esportiva reglada i Artística començaran el curs el 18 de setembre i ho finalitzaran el 13 de juny, segons consta en la resolució. En Educació d’Idiomes, la idea inicial és que el curs comprenga des del 25 de setembre fins al 20 de juny.

D’altra banda, el departament de Marzà també proposa que les vacacions nadalenques es prolonguen des del 23 de desembre de 2017 al 7 de gener de 2018 -ambdós inclusivament- i les de Pasqua s’inicien el 29 de març i finalitzen el 9 d’abril, també ambdós festius.

Quant als dies festius del curs 2017/2018, la Conselleria ha indicat en la seua resolució que serien el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; el 12 d’eixe mateix mes, Dia de la Festa Nacional; l’1 de novembre, Dia de Tots Sants; el 6 de desembre; Dia de la Constitució; el 8 de desembre, Dia de la Immaculada Concepció; el 19 de març, Sant Josep, i l’1 de maig, Dia del Treball.