Previsió Dimarts 

El Dimarts ens espera un dia tranquil. Lluirà el sol pràcticament en tota la Comunitat Valenciana. Al matí cels buidats amb alguns núvols alts..Les temperatures mínimes es mantindran sense grans canvis amb sensació de matins frescos especialment en zones de Morella o Requena on el termòmetres marcaran entre 5 i 6 º. Les capitals: València, Castelló i Alacant amanecerán entre els 12 i 13º

La jornada es mantindrà amb cels buidats en tota la Comunitat i sense risc de pluges. El vent no serà protagonista durant la jornada. Brises suaus en la costa.
Respecte a les temperatures màximes es recuperen especialment a l’interior. La mitjana se situarà entorn al 23º

Previsió pròxims dies

De cara als pròxims dies sense grans canvis. Ens espera una setmana tranquil·la i càlida. El dimecres predominaran els cels buidats pràcticament en tota la Comunitat. A destacar una mica de nuvolositat en zones de l’interior de la província de València. Respecte a les Temperatures les mínimes pujaràn entre 2 i 3 º mentre que les màximes es mantindran sense canvis.

La jornada del dijous serà molt similar. Veurem lluir el Sol en totes les províncies. Una mica de nuvolositat a l’interior de València i Alacant però sense risc de precipitacions. Les temperatures sense canvis. Màximes entre 23 i 25º i les mínimes que oscil·laran entre els 10 i els 14º

De cara a la jornada del divendres un dia un poquet més inestable amb cels coberts sense risc de pluges en tota la Comunitat. Malgrat la nuvolositat de la jornada les temperatures mínimes pujaran entre 1 i 2º i no baixaran dels 11º de mitjana. Les temperatures màximes no variaran. Se situaran entre els 21º i 23º.

Líder en banderes blaves

Hui acabem L´Oratge recordant que la Comunitat Valenciana liderarà enguany el nombre de banderes blaves que onejaran en les platges valencianes. Seran en total 132 standartes que acrediten el bon estat de conservació i la qualitat dels serveis que presten.