Marta Sánchez crea la lletra de l’himne d’Espanya

"Vuelvo a casa, a mi amada tierra, la que vio nacer mi corazón aquí", així comença l'himne

L’himne d’Espanya no té lletra, però la cantant Marta Sánchez ha sorprès creant una emotiva composició, que ha posat en peus i rebut els aplaudiments del Teatre de la Zarzuela durant un concert homenatge als seus 30 anys en la música.

Amb una cuidada posada en escena, vestida de vermell, il·luminada amb llums vermelles i grogues ha interpretat i s’ha emocionat cantant el següent al són de l’himne d’Espanya: “Torno a casa, a la meva estimada terra, la que va veure néixer el meu cor aquí, avui et canto per dir-te quant orgull hi ha en mi, per això vaig resistir. Creix el meu amor cada vegada que em vaig, però no oblidis que sense tu no sé viure. Rojo, groc, colors que brillen en el meu cor i no demano perdó”

A continuació ha deixat sonar la música i el públic ha aprofitat per aplaudir, Marta Sánchez ha continuat amb la següent lletra: “T’estimo Espanya, a Déu li dono les gràcies per néixer aquí, honrar-te fins a la fi. Com la teva filla portaré aquest honor, omplir cada racó amb els teus rajos de sol, i si algun dia no puc tornar, guarda’m un lloc per descansar per fi”.