El Festival ’90sLoveU’ se celebra aquesta nit a València i serà gratuït per a tot aquell que vulga recordar una de les dècades daurades de sales com Spook o Bananes

El 7 de juliol la Marina de València acollirà l’homenatge a ‘La Ruta dels 90’. El Festival ’90sLoveU’ farà sonar els temes més capdavanters d’aquella dècada al mateix temps que Ricardo Caballer, pirotècnic experimentat, serà l’encarregat de l’espectacle de focs artificials que acompanyarà el xou. Els seus responsables asseguren que hi haurà efectes visuals de tot tipus amb elements nous que no s’han vist a la ciutat abans.

S’instal·laran dues grues de 50 metres per a poder fer el piromusical des de les altures, la qual cosa suposarà un esdeveniment més dinàmic i variat.

El gran espectacle serà tridimensional i cap altre festival espanyol ha fet alguna cosa semblant. No solament seran focs artificials serà tota una funció només comparable amb el festival electrònic Tomorrowland de Bèlgica.

La música del piromusical anirà a càrrec de Dj Víctor Pérez, per a recórrer la música daurada dels 90, els temazos que sonaven a les sales valencianes com: Esdeveniment, Arabesc, Spook, Bananes, Espiral i a més artistes valencians que van omplir sales i van marcar a diverses generacions.

L’espectacle serà gratuït i qualsevol que siga un fanàtic de la música dels 90 i li encante gaudir d’uns focs artificials, podrà acudir a passar-ho en gran. Un gran homenatge a la ruta del bacallà.

Música, llums, grues, làser i a més moltes sorpreses en un esdeveniment que potser és irrepetible.