Marina Civera, de la Comissió Barri de San José, és la nova Fallera Major de València. Les falles infantils també tenen a la seua màxima representant, la xiqueta Sara Larrazábal, de la Falla José María Bayarri. Ambdues són el centre d’atenció perquè han vist complit el seu somni: ser les màximes representants de les festes josefines i inicien el nou cicle faller.

Marina, amb 24 anys i odontòloga, afronta el seu regnat sense por i disposada a conèixer de prop tant les Falles com la resta de festes de la Comunitat Valenciana. Així ho va dir entre l’aldarull i l’atenció mediàtica a la seua casa, on va compartir un dels moments més especials amb familiars i amics. Una casa en el qual es respirava tradició fallera per tots els racons.

Sara, amb deu anys, no podia deixar de plorar de l’emoció i va mostrar la seua desimboltura davant les càmeres. Incrèdula encara, després de la trucada de l’alcalde de València, Joan Ribó, **agredeció la seua elecció i va instar a tot el col·lectiu infantil a gaudir al màxim de les festes.

 

L’Ajuntament de València obria les seues portes per a procedir a l’esperat acte de la trucada telefònica de l’alcalde del Cap i Casal, Joan Ribó, a les, ara ja, triades màximes representants de les festes josefines de 2019. Sens dubte, un dels moments més esperats per al sector faller i de més nervis per a les aspirants, que esperaven a casa, al costat dels més reunits, aquest moment.

Proclamació de les Falleres Majors

L’acte de la proclamació de les noves representants de les festes falleres tindrà lloc aquest dijous 11 d’octubre en el mateix Ajuntament de València; un esdeveniment que podrà seguir-se en 7 Televalencia a partir de les 19.00 hores. Acte en el qual Rocío Gil i Daniela Gómez donaran el relleu a les falleres de 2019, després d’un any ple d’emocions i amb un somni complit.

Ací us deixem amb l’entrevista que li vam fer a la Fallera Major de València, Marina Civera, pocs dies després de ser elegida candidata
.

A continuació, l’entrevista a la Fallera Major Infantil, Sara Larrazábal.