El Congrés dels Diputats ha rebutjat la moció de censura de Podem contra Rajoy, en un debat en el qual han comparegut els grups parlamentaris. Dues jornades intenses de debat en les quals, sobretot els integrants de la formació morada i el president del govern, es van tirar els trastos al cap.

El portaveu de Compromís, Joan Baldoví, qui va anunciar dies arrere en el programa Àgora d’esta casa que li donaria el Sí a la Moció, va fer la seua valoració sobre les intervencions tant de Mariano Rajoy com d’Irene Montero.
Per la seua banda, un altre dels diputats valencians, José Luis Ábalos qui va exercir de portaveu interí dels socialistes, va arreplegar el guant de Podem per a crear polítiques alternatives a les del PP però li va anunciar la seua abstenció en la votació.
Una vegada acabada la votació l’al·ludit, és a dir, Mariano Rajoy, valorava positivament el resultat perquè “mostrà el rebuig dels radicals i dels extremistes”.
L’anècdota de la jornada la va protagonitzar el diputat popular, Jorge Moragas que va votar a favor de la moció de censura encara que després va poder rectificar.