Mujer

Un any més, València estrena el circuit nacional de la Carrera de la Dona “Central Lechera Asturiana”. I un any més, la “marea rosa” acudirà a esta cita solidària amb l’Associació Espanyola contra el Càncer per a mostrar el seu suport a ritme de gambada, en la 14ª edició d’esta carrera.

La prova es disputa este diumenge 15 d’abril, amb eixida a les 9:00h sobre un recorregut de 7,4 quilòmetres aprox, totalment plans i urbans. L’eixida esta situada en la Av. del Port i l’arribada en el Passeig de Neptú (esplanada del Passeig Marítim adjacent a el Hotel Les Arenes i l’escultura de l’actor Ferrandis).

Com en anys anteriors es pot formar equip amb familiars, companyes de treball, amigues del gimnàs… hi ha més de 25 categories diferents. Al costat de l’arribada hi haurà una gran classe oberta a tot el públic d’aeròbic i fitness.

Córrer esta prova és molt més que completar el recorregut fins a aconseguir la meta, és córrer per a donar forces a totes aquelles que lluiten o van lluitar contra el càncer.

Recorrido de la Carrera de la Mujer 2015 Valencia.

Prop de 200.000€ recaptats en 2017

La Carrera de la Dona Central Lechera Asturiana va repartir un total de 172.128€ en 2017 entre els 10 projectes solidaris amb els quals va col·laborar activament. Les 124.000 xiques van fer possible aquesta donació i van convertir la Carrera de la Dona 2017 en la més solidària de la història ja que es van ampliar a cinc les causes a les quals les corredores van poder aportar la seua ajuda.

A l’Associació Espanyola Contra el Càncer es van afegir: Mundo Cooperante i la seua lluita contra la mutilació genital femenina, la Fundación Geicam amb el seu estudi EFIK contra el càncer de mama, Pulseras Rosas amb les donacions i compres de perruques per a pacients de càncer amb pocs recursos econòmics, l’Asociación Clara Campoamor per a facilitar la seua activitat com a acusació particular i acció popular en casos de violència de gènere i abusos sexuals a dones i xiquets, i la Fundació ANAR que ajuda a xiquets i adolescents en risc i desemparament.