L’Eliana escalfa motors per celebrar la Marcel de teatre

La mostra de teatre de carrer presentarà propostes artístiques de companyies procedents de Catalunya o Aragó i que inundaran tots els barris del municipi.

La Marcel, el festival de teatre de carrer de L’Eliana escalfa motors. El proper 11 de maig aquesta localitat de la comarca de Camp de Túria s’omplirà d’artistes i de companyies teatrals vingudes de diferents parts de la geografia espanyola, per mostrar les seves propostes a veïns i visitants. Aquesta mostra d’arts escèniques la hi proposta cultural més important de l’Ajuntament.

La Marcel d’aquest any té una estructura similar a les altres edicions. Artistes d’Aragó o Catalunya han preparat uns espectacles que es representaran en tots els barris de la localitat. Però a més dels professionals, els amateurs també tenen cabuda en el festival.

Des del divendres 11 fins al diumenge 13 de maig, L’ Eliana es convertirà a la capital cultural de les arts escèniques de la comarca de Camp de Túria amb espectacles que estan destinats a tots els públics.