La Marató de València bat un nou record d’inscripcions

El termini d'inscripció de la 37ª edició de la Marató València Trinidad Alfonso finalitza amb més de 19.000 participants.

45

La 37ª edició de la Marató València Trinidad Alfonso tanca el termini d’inscripció amb més de 19.000 atletes i corredors disposats a gaudir el pròxim 19 de novembre de la millor marató d’Espanya.

La carrera, organitzada per Correcaminos i l’Ajuntament de València, conquista cada any a més participants estrangers. Més d’un 32% de corredors i atletes, procedents de 87 països diferents, viatjaran des de fora d’Espanya fins a València per a prendre l’eixida de la primera marató espanyola amb Etiqueta d’Or en la Ciutat dels Arts i els Ciències.

D’altra banda, la participació femenina segueix creixent any rere any. Aquest 2017, la marató més ràpida d’Espanya, celebrada ininterrompudament des de 1980, comptarà amb un 15% de corredores i és que són prop de 3.000 dones les inscrites fins hui.

A més, a la gran cita maratoniana li acompanyarà el 10K València Trinidad Alfonso. Una carrera que també ha aconseguit èxit d’inscripcions amb el cartell de complet ja penjat.