Un any ha passat ja des que l’Hospital de La Ribera tornara a les mans de la Conselleria de Sanitat, una reversió que s’anunciava complicada però que finalment es va fer realitat. Després de 20 anys de gestió privada va ser l’1 d’abril de 2018 quan l’àrea de salut d’Alzira revertió la concessió, un canvi impulsat des del Govern del Botànic amb un objectiu molt clar.

Segons les últimes dades, el Departament de Salut ha invertit prop de 8 milions en millores: un per a infraestructures i la resta per a la compra de serveis d’última generació.

No obstant això, en este balanç no coincideix Javier Palau, l’últim director gerent de l’Hospital fins al moment de la reversió. Palau assegura que la decisió de posar fi a la concessió va ser equívoca i que tot ha sigut un capritx del Govern de Ximo Puig.

A més de l’Hospital de La Ribera la mirada del Govern també està posada a l’Hospital de La Marina. No obstant això, sembla que el repte de recuperar este centre sanitari encara haurà d’esperar i és que la seua concessió s’ha allargat fins a l’any 2023.

Valencia concienciará sobre cómo evitar el desperdicio anual de 290.000 toneladas de comida

El Carnet Jove se renueva con importantes novedades