Loteria de Nadal | En quina administració venen el teu dècim favorit i com comprar-lo

El 22 de desembre un total de 100.000 números optaran a ser els guanyadors dels 3.400 milions d'euros que es repartiran en premis

Los niños de San Ildefonso durante el Sorteo Extraordinario de la Lotería de Navidad.
Los niños de San Ildefonso durante el Sorteo Extraordinario de Navidad.

El compte arrere per a la celebració del Sorteig Extraordinari de Nadal ja ha començat. El pròxim 22 de desembre el Teatre Real de Madrid serà l’epicentre dels premis més esperats de l’any i és que allí es repartiran fins a 3.400 milions d’euros.

Este dijous els bombos de la loteria arribaran al Teatre Real per a iniciar la preparació: el bombo gran tornarà a ser l’encarregat d’arreplegar les 100.000 boles amb tots els números dels dècims que formaran part del sorteig; d’altra banda, el bombo xicotet contindrà 1.807 boles de premis, entre ells la Grossa de Nadal que repartirà 680 milions d’euros.

Per a participar en el sorteig encara és possible i és que els dècims podran comprar-se fins al dissabte 21 de desembre a les 22.00 hores si es desitja adquirir en un lloc del carrer o administració de loteria o fins a les 23.45 hores si es compra via online.

LOCALITZADOR DE DÈCIMS

En el cas de no conformar-se un amb qualsevol dècim i cercar un número concret és possible gràcies al cercador de la web de Loteries i Apostes de l’Estat (punxa ací per a localitzar el teu dècim). Una vegada dins n’hi ha prou amb indicar el número que vols localitzar i seleccionar la data del sorteig en el qual es desitja jugar, en este cas el corresponent al 22/12/2019 Sorteig Extraordinari de Nadal encara que el procés serveix igual si també es vol participar en la Loteria de El Niño del 6 de gener.

Automàticament la web indicarà el llistat d’administracions on embenen este dècim de manera que puguen localitzar-se a través d’Internet o conèixer les seues adreces per a acudir a aquestes i comprar el número de la sort.