Los niños de San Ildefonso durante el Sorteo Extraordinario de la Lotería de Navidad.
Los niños de San Ildefonso durante el Sorteo Extraordinario de Navidad.

El compte arrere per a la celebració del Sorteig Extraordinari de Nadal ja ha començat. El pròxim 22 de desembre el Teatre Real de Madrid serà l’epicentre dels premis més esperats de l’any i és que allí es repartiran fins a 3.400 milions d’euros.

Este dijous els bombos de la loteria arribaran al Teatre Real per a iniciar la preparació: el bombo gran tornarà a ser l’encarregat d’arreplegar les 100.000 boles amb tots els números dels dècims que formaran part del sorteig; d’altra banda, el bombo xicotet contindrà 1.807 boles de premis, entre ells la Grossa de Nadal que repartirà 680 milions d’euros.

Per a participar en el sorteig encara és possible i és que els dècims podran comprar-se fins al dissabte 21 de desembre a les 22.00 hores si es desitja adquirir en un lloc del carrer o administració de loteria o fins a les 23.45 hores si es compra via online.

LOCALITZADOR DE DÈCIMS

En el cas de no conformar-se un amb qualsevol dècim i cercar un número concret és possible gràcies al cercador de la web de Loteries i Apostes de l’Estat (punxa ací per a localitzar el teu dècim). Una vegada dins n’hi ha prou amb indicar el número que vols localitzar i seleccionar la data del sorteig en el qual es desitja jugar, en este cas el corresponent al 22/12/2019 Sorteig Extraordinari de Nadal encara que el procés serveix igual si també es vol participar en la Loteria de El Niño del 6 de gener.

Automàticament la web indicarà el llistat d’administracions on embenen este dècim de manera que puguen localitzar-se a través d’Internet o conèixer les seues adreces per a acudir a aquestes i comprar el número de la sort.