lotería
El Teatre Real de Madrid acull un any més la celebració anual de la Loteria de Nadal. Els xiquets de Sant Ildefons cantaran al llarg d’este matí, nombre a nombre, els dècims guanyadors de l’anhelat sorteig.
En els més de 200 anys d’existència de la loteria de Nadal, la grossa ha eixit en 49 ocasions a la Comunitat Valenciana: 25 en la província de València, 20 en la d’Alacant i quatre en la de Castelló.

En este 2017, les administracions valencianes tenen consignats un total d’1.801.102 bitllets del Sorteig de Nadal per import de 360 milions d’euros. És a dir, 53 milions més que en 2016. Açò suposa que cada valencià gastarà una mitjana de 72 euros, enfront dels 61 euros de despesa per habitant de l’any passat.

Estes xifres situen a la Comunitat en un quart lloc dins del rànquing d’autonomies amb més venda de loteria de Nadal enguany. Se situa per darrere de Madrid (517 milions), Catalunya (441 milions) i Andalusia (416 milions d’euros).

En quant als nombres més sol·licitats, seguixen destacant-se terminacions i nombres simbòlics com el 13 o el 69. Enguany s’ha impulsat com a novetat, la venda del 155 en relació als successos esdevinguts a Catalunya i l’article d’aquesta terminació. Tal ha sigut el seu èxit que ha arribat fins i tot a esgotar-se.

Amb estes dades, només queda esperar a conèixer la xifra guanyadora durant la jornada d’avui i desitjar que la grossa arribe de nou a la Comunitat Valenciana.