Els Simpson desapareixen d’Antena 3

La família groga és la sèrie nord-americana amb més capítols emesos, 636 en els horaris de major audiència a Amèrica del Nord

Los Simpson

Després de més de 20 anys veient la sèrie dels Simpson per Antena 3, deixen d’emetre’s en aquesta cadena, les seves xarxes socials anuncien que a partir d’ara s’emetran en Neox, el canal de Atresmedia d’un públic familiar. La família groga és la sèrie nord-americana amb més capítols emesos, 636 en els horaris de major audiència a Amèrica del Nord.  Les històries d’Homer i Barts’han fet conegudes per tot el món, ens han fet riure i passar grans estones.

La comèdia de dibuixos animats que ha aconseguit enganxar durant més de 20 anys, se centra en una família que viu a la ciutat de Springfield. Homer és el pare, un home de família bastant típic, obrer d’una planta nuclear. Ell intenta fer el millor per protegir a la seva família, però gairebé sempre són ells els que li manen. Entre els membres de la família destaquen la matriarca amorosa, Marge, que té el pèl blau, el fill entremaliat Bart, la filla aplicada Lisa i la bebè Maggie.